BCC 2019

Link til påmelding i profixio:

Vi ønsker dere alle velkommen til vår turnering helga før skolestart, 16.-17. august 2019.
Turneringen vil i år bli på fredag og lørdag. Dette for at alle som ønsker det skal kunne se på avslutningsetappen i årets arctic race - sykkelritt.
Etappen har målgang i Narvik søndag 18.august.
Vi prøver å legge til rette for langveisgjestende lag når det gjelder starttidspunkt på fredagen,
og skal gjøre vårt beste for at også årets cup skal gi gode minner for dere alle. 😀

Klasseinndeling:

•MP7 -7 år -født 2012 eller senere (MG7/MP7)

•MP8 -8 år -født 2011 eller senere (MG8/MP8)

•MP9 -9 år -født 2010 eller senere (MG9/MP9)

•MP10 -10 år -født 2009 eller senere (MG10/MP10)

•Minijenter 8 år -født 2011 eller senere (MJ8)

•Minijenter 10 år -født 2009 eller senere (MJ10)

•Lillejenter 11/12 år -født 2007 eller senere (LJ11/12

•Småjenter 14 år -født 2005 eller senere (SMJ 14)

•Lillegutter 11 år -født 2008 eller senere (LG 11)

•Lillegutter 12 år -født 2007 eller senere (LG 12)

•Smågutter 14 år -født 2005 eller senere (SMG 14)

Vi forbeholder oss retten til event.avslå/eller å slå sammen klasser ved liten påmelding. Vi vil da ta kontakt med de lag det eventuelt gjelder.

Påmeldingsavgift: kr.1200,- pr.lag - må være innbetalt ihht. forfallsdato på faktura (10dager etter påmelding).
Lag som ikke har betalt vil ikke kunne delta på turneringen.

Overnatting for våre gjestende lag: Hovedsponsor for turneringen er Ballangen Camping, de tilbyr utleiehytter, campingvogn- og teltplasser.
Gode fasiliteter med bl.annet basseng, restaurant og minigolf, og nyoppussede servicehus.

De kan kontaktes på Tlf. 76 92 76 90, event se nettsia: Ballangen-camping.no. (tips: reserver plass tidlig)

Bilde lånt fra Ballangen-camping.no

Vil tilbyr også overnatting ved skolen som ligger sentralt til: gåavstand til Stadion og til Ballangen sentrum.
Pris: 100,- pr.person pr.natt. Her er det også mulighet for å kunne stå med campingvogn (u/strøm).
Bestill overnatting i påmeldingsmodulen, eller ta kontakt med overnattingsansvarlig: Line Arntsen Tlf.91707589

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ballangen er kommunesenteret i Ballangen kommune. Kommunen har ca. 2500 innbyggere.
I Ballangen finner du f.eks: dagligvarebutikker, sportsbutikk, kiosk/parfymeri/gavebutikk, bakeri, byggevarer, elektrisk, blomsterbutikk, kafèer, bensinstasjon, biler og MC.

Under Ballangen Camping Cup yrer det av liv i bygda, noe også kommunens innbyggere setter stor pris på.
Vi i Ballangen er også stolt over vår flotte natur, og anbefaler våre naturstier i tilknytning til sjø og fjell.

Turneringsregler:

Regler om overårige og generelle turneringsregler som gjelder Ballangen camping cup : se turneringsregler på vår nettside
-VIKTIG! Vi ber alle om å lese denne på forhånd :-) Regler vil også bli hengt opp i nærheten av sekretariatet.

Lagliste: skriv eventuelt ut denne og ta med til sekretariatet.
Liste vil også ligge i lagledermappa som dere får utdelt før første kamp. Viktig med navn og fødselsdato. Riktig draktnummer må påføres i klassene LG/LJ og SMG/SMJ.

Premiering:

Deltagerpremie til alle spillere.
Fairplay pris til ett lag. -vurderes av egen turneringsjury.
Premie til 1.-2. og 3.plass i smågutte- og småjenteklassen.

Annen info:

Ballangen camping cup tilbyr i år 5er og 7er fotball.
Det spilles med hhv. 3, 4 og 5er ball. Ballangen fotballklubb stiller med matchball.

Dommere: Har du eller noen i din klubb lyst til å delta som dommer?? Ta kontakt med dommeransvarlige.

Kafè inne på klubbhus og i teltet, grillmat fra grillbua.

Toaletter: Nede i klubbhus og inne på klubbhus.

Garderobe med dusjmuligheter: Nede på klubbhus

Minibank i sekretariatet. Betaling med VIPPS tilgjengelig.

Hittegods blir lagt ved sekretariatet.

Parkering: Der er godt med parkering i kort avstand fra stadion.

Parkering minibuss: Kontakt parkeringsansvarlig Ronny Samuelsen på forhånd. Tlf. 91 86 25 26

Hunder: Vi ber om at dere tar hensyn til at mange barn (og voksne) er redd for hunder.
Det vil si at vi IKKE ønsker at hundene skal være med inn på stadion.
Ved behov; kontakt parkeringsansvarlig slik at dere kan få parkert i nærheten av stadion. Det er fine luftemuligheter utenfor stadionområdet.

Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss:

Spørsmål ang.PåmeldingRakel LarsenTlf.48193598ballangenfk@gmail.com

Andre spørsmålVera RystadTlf.97146103
Overnatting skoleLine ArntsenTlf.91707589
KampoppsettTrine F. EriksenTlf.91752944 NB kun på ettermiddag
ParkeringsansvarligRonny SamuelsenTlf.90862526
VaktmesterAsle Spjelkavik Tlf.90923513
DommeransvarligDaniel FramvikTlf.90727680

Påmelding :)Da gjenstår det kun å ønske ditt lag hjertelig velkommen til Ballangen!