Kampvert

KAMPVERT på hjemmekamper.

INFORMASJON TIL TRENERE/ FORELDRE

Alle aldersbestemte lag som spiller hjemmekamper på Ballangen Stadion skal ha en kampvert på plass i gul vest.

Kampverter tar med ett par kanner kaffe som serveres til gjestene først, engangskopper står i bod nede i kjeller -dør mot veien. Der henger også gule vester, som MÅ henges på plass etter bruk.

Få toalettene låst opp og sjekk at det ser greit ut der. Få dem låst når dere drar. (såfremst det ikke er andre som skal benytte dem)

Før kampen: Ønske velkommen begge lag og dommer. Tilskuere plasseres på motsatt side av lagene og står godt utenfor sidelinjen.

Bistå hjemmelagets trener i å avholde Fair-play møtet. Bistå i å organisere Fair-play-hilsen før kampstart.

Ha kunnskap om hvor nærmeste hjertestarter er (inne i flerbrukshallen, Rema 1000) og ha telefon for å ringe 113.

Under kampen: Støtte dommeren og påse at reaksjoner mot dommer er innen rimelighetens grenser. Prate med dommer i pausen. Oppfordre til gode og positive tilrop fra foreldre, og ta kontakt hvis det går over streken. Påse at alle tilskuere oppholder seg ett par meter unna sidelinjen. Ved å stå lengre bak ser flere hva som skjer på banen. Oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere både mot spillere og dommer.

Etter kampen: Bistå i å organisere Fair play-hilsen. Takker begge lag og dommer. Rydde rundt banen etter kampslutt

Dette er ikke en trenerjobb, men en foreldreoppgave som skal gå på rundgang. Fra sesongen 2018 SKAL alle ha kampvert.
Fra sesongen 2019 er det blitt ett krav også fra kretsen.

Ved å gi foreldre en kopp varm kaffe bidrar vi til at foreldre blir roligere og mer positiv. Dette vil gi de unge spillerne bedre arbeidsforhold under kampen og det blir triveligere for alle. Trivsel gjør at ungene spiller fotball lengre og når ungene blir lengre i fotballen, så blir laget og klubben bedre.

Vi håper at dere foreldre ser på dette som en investering i trivsel for alle ungene våre og en nøkkel til å lykkes med vår satsing om at vi skal beholde flest mulig, lengst mulig.

Vi håper alle kan bli med å bidra til at Ballangen stadion blir verdens beste bortebane å besøke!