Ballangen Camping Cup 2019

Vi tilbyr i år 5er fotball for de som er 7-10 år, og 7er for de som er 11-14 år. Årets turnering spilles fredag 16. og lørdag 17. august. Vi har tilpasset slik at vi alle har mulighet til å komme oss hjem, eventuelt være publikum på Arctic race sin sluttetappe i Narvik. Vi har bestilt godt vær også i år, og håper å se dere i Ballangen.

Vi er så glad for all støtten vi kan få :-D

Klubben takker alle dere som bidrar til at vi kan få hjelp til å drifte og vedlikeholde baneanlegg og klubbhus.

Indre Salten Energi vintercup 2019

Ballangen FK hadde med 2 lag i årets cup på Fauske. Kampene ble spilt på inne på flotte SKS arena.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: